Stand up Paddleboard

Wat mag je verwachten

Stap uit je comfortzone, ervaar de vrijheid van het water en ontdek een nieuwe manier om van de natuur te genieten. Ik bied  uitdagende en inspirerende cursussen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in Stand Up Paddleboarding (SUP). Of je nu een beginner bent die nog nooit op een paddleboard heeft gestaan of een ervaren paddler bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw SUP-avontuur.

Waarom zou je voor mij kiezen kiezen? Er zijn een aantal goede redenen:

  1. Ervaren en gepassioneerde instructeur: Ik ben een ervaren SUP-beoefenaar die mijn passie graag met jou deelt. Ik heb uitgebreide kennis van SUP-technieken, veiligheid op het water en de beste plekken om te peddelen.

  2. Cursussen voor alle niveaus: Of je nu een absolute beginner bent of je SUP-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, ik bied cursussen aan die aansluiten bij jouw ervaring en doelen. Van basistechnieken en balansoefeningen tot gevorderde technieken en SUP-yoga,  voor elk wat wils dus.

  3. Kwaliteitsuitrusting: Ik zorg ervoor dat je kunt peddelen met hoogwaardige uitrusting. Mijn paddleboards zijn stabiel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, zodat je je kunt concentreren op het plezier en de sensatie van SUP.

  4. Veiligheid staat voorop: Ik hecht veel belang aan veiligheid. Ik geef altijd gedetailleerde instructies over veiligheid op het water, inclusief reddingstechnieken en hoe om te gaan met veranderende omstandigheden. Ik zorg er ook voor dat al onze deelnemers zwemvesten dragen tijdens het peddelen.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een van mijn spannende SUP-cursussen en ontdek de opwindende wereld van Stand Up Paddleboarding. Bereid je voor op avontuur, verbeter je balans en geniet van het plezier op het water!

Voordelen

Stand Up Paddleboarding (SUP) biedt een breed scala aan voordelen, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze populaire watersport:

  1. Volledige lichaamstraining: SUP is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging omdat het bijna alle spiergroepen in je lichaam aanspreekt. Je core-spieren worden voortdurend geactiveerd om je balans op het board te behouden, terwijl je armen, schouders, rug en benen werken om vooruit te peddelen. Het is een complete training zonder dat het voelt als een zware inspanning.

  2. Verbeterde balans en stabiliteit: Staand op een wiebelig paddleboard vereist constante aanpassingen van je evenwicht, wat je balans en stabiliteit verbetert. Deze verbeteringen strekken zich uit tot andere aspecten van je dagelijks leven en kunnen helpen bij het verminderen van het risico op vallen en blessures.

  3. Lage impact en gewrichtsvriendelijk: SUP is een activiteit met een lage impact, wat betekent dat het minimale stress op je gewrichten uitoefent. Het is vooral geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen of die herstellen van blessures. Je kunt genieten van een effectieve training zonder overmatige belasting van je gewrichten.

  4. Stressverlichting en mentale ontspanning: Peddelen op rustig water, omgeven door de natuur, kan een kalmerende en ontspannende ervaring zijn. Het geluid van kabbelend water en het gevoel van sereniteit kunnen je helpen om stress te verminderen en je geest te ontspannen. SUP kan ook dienen als een vorm van mindfulness, waarbij je je volledig kunt richten op het moment en in contact kunt komen met de omringende natuur.

  5. Verbetert de cardiovasculaire gezondheid: SUP kan je hartslag verhogen en je uithoudingsvermogen verbeteren, waardoor het een effectieve vorm van cardiovasculaire training is. Door regelmatig te paddelen, kun je je conditie en het functioneren van je hart en longen verbeteren.

  6. Verbinding met de natuur: SUP stelt je in staat om op een unieke manier van de natuur te genieten. Terwijl je over het water glijdt, kun je het landschap bewonderen, dieren in het wild spotten en genieten van een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuurlijke omgeving.

Tarief

Stand up Paddleboard lessen kosten 30 euro per sesie van 2 uur.

Wil je een afspraak maken? Neem contact met me op en we plannen je les graag in

Trainer

Author picture

Voordelen