Drink LMNT

Wat zijn elektrolyten?

Als je ooit last hebt gehad van spierkrampen na een training of wedstrijd, dan is de kans groot dat de oorzaak lag bij een tekort aan elektrolyten.
Elektrolyten is de verzamelnaam voor allerlei zouten en zijn essentieel voor het reguleren van je vochthuishouding en het functioneren van zenuwen en spieren.

Natrium, kalium, magnesium en calcium zijn de belangrijkste eletrolyten. Wanneer je tijdens het sporten zweet, verlies je niet alleen vocht, maar ook een boel van deze elektrolyten. Voornamelijk verlies je natrium en chloor, toevallig de twee hoofdbestanddelen van keukenzout en de reden dat je zweet vaak wat zoutig smaakt. Wanneer je veel elektrolyten mist, kunnen je sportprestaties daar onder lijden.

Naast spierkrampen is ook vermoeidheid een mogelijk symptoom van een verstoorde elektrolytenbalans. Daarom is het dus belangrijk om voldoende elektrolyten bij te tanken tijdens en na het sporten.

Elektrolyten haal je bijvoorbeeld uit verse vis, fruit, groenten en noten. Maar als je heel intensief sport kan die misschien niet volstaan. Daarom raad ik aan om te supplementeren met Drink LMNT

Wat is Drink LMNT?

Drink LMNT is relatief nieuw en zijn eletrolyten die je in water kan oplossen om zo je eletrolytenbalans weer in evenwicht te brengen. In 1 enkele serving van Drink LMNT zit 1000 mg natrium, 200 mg kalium en 60 mg magnesium. Daarnaast is Drink LMNT suiker- en glutenvrij bevat het enkel natuurlijke ingrediënten en is het Paleo en Keto proof.

Drink LMNT komt in verschillende smaken en is bijgevolg een heerlijke intra- of postworkout drink.  Ben je dus op zoek naar een lekkere manier om je sportprestaties op peil te houden? Bekijk dan zeker eens het aanbod in mijn webshop. Naast de verpakkingen van 12 of 30 stuks is er ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen met verschillende smaken. Daarvoor kan je altijd contact met me opnemen en dan help ik je zo verder.

Shop Drink LMTN

Facebook
Twitter
Email