The Powerhouse Podcast

Powerhouse Podcast

Wil je meer weten over fitness? Wil je tips en adviezen over hoe je fit en gezond kunt blijven? Dan is de Powerhouse Podcast precies wat je zoekt!

Hier bij mijn podcast over fitness krijg je alle informatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Ik heb gesprekken met experts, interviews met sporters, trainingstips en meer. Ik behandel alles wat nodig is om een fit en gezond leven te leiden, van voeding tot trainingsroutines.

Ik heb ook speciale afleveringen over trends in de fitnesswereld, zoals calorieëntellers, intervaltraining, yoga, kracht- en cardiotraining en meer.

Ook als je nieuw bent in de fitnesswereld, ben je bij de Powerhouse  Podcast aan het juiste adres. Ik introduceer je in de basisprincipes van fitness, zodat je weet waar je moet beginnen en hoe je de beste resultaten kunt behalen.

Dus als je tips en adviezen wil over hoe je fit en gezond kunt blijven, luister dan naar mijn podcast over fitness. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een betere gezondheid!

Stel je vraag

Zit je met een fitness gerelateerde vraag die je graag beantwoord wilt zien in de podcast? Stel ze via onderstaand formulier en wie weet hoor je het antwoord in één van de volgende aflveringen.

    Beluister

    De Powerhouse Podcast is te beluisteren op de meeste podcast platformen. Klik op een van de icoontjes hieronder om mij te vinden op jouw favoriete platform

    Afleveringen

    Wil je snel een aflevering beluisteren of de transcript van de podcast even doornemen. Klik hieronder op de gewenste aflevering.