Personal Training

Wat mag je verwachten

Zoek je een meer persoonlijke aanpak, dan kan je kiezen voor personal training. Tijdens zo een training begeleid ik je telkens een uur tijdens jouw workout.

Personal training omvat een persoonlijk trainingsschema, maar bovendien train je bij mij in de zaak. Doordat je onder begeleiding traint, ben je zeker dat je de oefeningen foutloos en met een correcte techniek uitvoert.

Het voordeel van Personal Training is dat ik jouw vooruitgang heel goed kan opvolgen en onmiddellijk kan bijsturen waar nodig. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om aan zwakke punten te werken. Ook eventuele muscle imbalances kunnen aangepakt worden om zo blessures te voorkomen. Dit alles zorgt er voor dat je zo snel mogelijk jouw gewenst resultaat behaalt.

Je kan uiteraard zelf kiezen hoe vaak je gebruik wenst te maken van een personal training sessie. Dit kan gaan van éénmalig om een nieuw trainingsschema uit te leggen tot meerdere keren per maand.

 

Daarnaast heeft personal training ook als voordeel dat het een klein beetje extra motivatie geeft om de workout te doen.

Trainingsplatform

Als klant krijg je toegang tot een online trainigsplatform. Via dit plaform kan je makkelijk je eigen progressie volgen. Zowel op het gebied van trainingen alsook gewichtsverlies, krachttoename etc.

Indien je zelf ook wil trainen, naast je personal training afspraken, heb je via de app makkelijk toegang tot verschillende workouts die je thuis of in de sportschool kan doen.

Daarnaast kan je via de app ook heel eenvoudig je afspraken beheren of trainingsbeurten aankopen.

Tarief

Personal training kost 50 euro per sesie van een uur.

Wil je een afspraak maken? Druk op de knop om een gratis intake gesprek in te plannen.

Trainer

Author picture

Voordelen