Wim's Powerhouse

Personal Trainer in Tielt-Winge

Er zijn verschillende redenen waarom mensen willen beginnen sporten. Gewicht verliezen, sterker worden, een gezondere levenstijl aannemen, … Maar vaak weten mensen niet hoe ze hier aan moeten beginnen. Gelukkig kan ik je, als gediplomeerd personal trainer, daarbij helpen.

In mijn professioneel uitgerust gym in Tielt-Winge ontvang ik je graag om samen te werken aan jouw doelen. Je krijgt steeds een op jouw maat gemaakt schema en mijn persoonlijke begeleiding.

IMG_1414-Edit-scaled

Wat kan ik voor je betekenen

Afhankelijk van wat je doelen zijn ga ik samen met je aan de slag om dat doel (of meerdere) te behalen op een gezonde manier. Verwacht geen snelle en dus meestal tijdelijke oplossingen, maar een professionele aanpak waardoor je je doelen niet alleen bereikt maar ook blijft behouden.

Het grootste deel van de trainingen zijn gericht op kracht, maar laat dit je zeker niet afschrikken. Krachttraining is er immers voor iedereen en niet enkel voor bodybuilders. Zowel jong als oud, man of vrouw hebben hier baat bij. Niet enkel om af te vallen maar ook om gezonder en beter in het leven te staan.

Personal Training

Personal Training is een 1-op-1 training waarbij ik je begeleid tijdens je oefeningen. Tijdens een training van 1 uur zorg ik er voor dat jij met de juiste intensiteit traint en dat je de oefeningen steeds correct uitvoert. Dit alles zorgt er voor dat we optimaal werken om je doelen te bereiken.

Meer info

Duo Training

Wil je liever samen met je partner of vriend(in) trainen? Dan is duo training voor jullie!

Samen trainen kan motiverend werkend, maar met twee is er toch nog de persoonlijk touch zodat jullie op een veilige manier kunnen trainen. Ook hier zorg ik steeds voor de juiste intensiteit en goede uitvoering van de oefeningen.

Meer info

Online Training

Train je liever thuis of in een grote gym, maar wil je toch graag een professioneel opgesteld trainingsschema? Dan is online coaching voor jou!

Ook hier bekijken we samen je doelen en kan jij aan de slag gaan met mijn trainingsapp. Je kan er voor kiezen om op regelmatige tijdstippen een feedback gesprek te hebben om

Meer info

Wat mag je verwachten

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over de verschillende formules of wil je een afspraak om te kijken hoe ik je kan helpen je doelen te bereiken? Aarzel niet om me te contacteren of boek rechtstreeks je intake gesprek.

Artikels

Instagram feed